søndag 3. februar 2013

Tidenes muffins, til og med allergivennlige!

For en stund siden kom jeg over en kjempegod muffinsoppskrift, som smaker som brownies!

I dag hadde jeg og Isak så lyst til å bake noe, og dermed ble det disse kaloribombene.

Dette trenger du:

2 store egg
3 dl sukker
1,5 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
4 ss kakao
1,5 dl mel
100g smelta smør (avkjølt)

De skal stekes på 160 grader midt i ovnen. Røra blir veldig tykk, men det er sånn den skal være. Jeg har ca en spiseskje, kanskje litt mer, røre i hver form. Da blir det akkurat passe mengde så de ikke renner over kanten. De heves en del inne i ovnen, og "faller sammen" etterpå. Helt normalt :)

Disse er perfekte til f.eks en god vaniljeis. Eller hvilken som is, i grunn!

Oppskriften er jo uten melk, og lager man den med smør uten melk i, kan melkeallergikere også spise disse.


2 kommentarer:

  1. de så gode ut Silje, skal prøve meg på de en gang :D

    klem, Mari

    SvarSlett
    Svar
    1. Disse er farlig gode, men det gjelder å ikke se på alle kaloriene i oppskriften underveis i bakingen :P He, he!

      Slett